Produkcja i marketing żywności – nowy kierunek studiów na UJD w Częstochowie

„Produkcja i marketing żywności” to nowy kierunek studiów w ofercie rekrutacyjnej 2021/2022 Uniwersytetu Humanistyczno-Przyrodniczego im. Jana Długosza w Częstochowie!

Studiując na kierunku produkcja i marketing żywności zdobędziesz wiedzę i umiejętności praktyczne z zakresu m.in. nowoczesnego zarządzania rolnictwem w fazie przetwórstwa, przechowalnictwa oraz dystrybucji, uwarunkowań procesów rolniczych na rynku krajowym i zagranicznym, a także kultury mieszkańców obszarów wiejskich, analizy rynku, negocjacji biznesowych czy systemów informatycznych wspomagających podejmowanie decyzji z działalności rolniczej.

Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie rekrutacyjnej Uczelni: https://rekrutacja.ujd.edu.pl/pl/ oraz stronie Wydziału  Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych: http://www.wnspt.ujd.edu.pl/


ZOBACZ RÓWNIEŻ: UNIWERSYTET HUMANISTYCZNO-PRZYRODNICZY IM. JANA DŁUGOSZA W CZĘSTOCHOWIE

Ciekawy artykuł? Podziel się z innymi i udostępnij na:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zbliżające się wydarzenia