Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SGGW – Konferencja: Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce

18 listopada 2021 All day

Koło Naukowe Żywieniowców Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza do wzięcia udziału w II edycji Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Studentów i Doktorantów „Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”.

Panel odbędzie się 18 listopada 2021 r. na Wydziale Żywienia SGGW.

Patronat honorowy nad konferencją objęła Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka prof. dr hab. Dominika Guzek oraz Dyrektor Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka prof. dr hab. Krystyna Gutkowska. 

Celem konferencji jest wymiana poglądów i idei młodych naukowców z całej Polski. Zakres tematyczny obejmuje zagadnienia związane z: żywieniem człowieka, aspektami dietetycznymi i technologicznymi w żywieniu, jakością i bezpieczeństwem żywności oraz przedsiębiorczością. 

Więcej informacji TUTAJ oraz pod adresem: kolo_naukowe_zywieniowcow@sggw.edu.pl.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie