Dyplomowany piwowar – studia podyplomowe na URK w Krakowie

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie zaprasza na studia podyplomowe “Dyplomowany piwowar – technologia browarnicza z elementami techniki”. Ostatnie wolne miejsca!

Celem studiów podyplomowych “Dyplomowany piwowar – technologia browarnicza z elementami techniki” na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie jest przekazanie wiedzy studentom oraz nabycie przez nich umiejętności i kompetencji z zakresu technologii żywności, a w szczególności technologii browarniczej. Absolwenci studiów mogą być technologami w zakładach produkujących piwo, zarówno w skali rzemieślniczej jak i wielkoprzemysłowej. Ponadto Absolwenci nabywają kwalifikacje z zakresu projektowania produktów, podstaw inżynierii i techniki, kontroli jakości oraz utrzymania higieny w zakładzie. Posiądą oni wiedzę w zakresie planowania i zarządzania produkcją browarniczą, oraz zagadnień formalno-prawnych w tym segmencie działalności gospodarczej.

Rejestracja do 31 sierpnia 2021 roku – zostało już tylko kilka miejsc!

Wymagane jest posiadanie dyplomu ukończenia studiów (jedno z wymienionych: inż.; lic.; mgr; mgr inż.). Pierwszeństwo w rekrutacji mają osoby zatrudnione w firmie sektora browarniczego (browar, słodownia, producent surowców dla przemysłu browarniczego, właściciel browaru). Kryterium oceniane na podstawie zaświadczenia wydanego przez pracodawcę. W przypadku większej liczby kandydatów spełniających ww. kryterium niż liczba miejsc – decyduje kolejność zgłoszeń.

Więcej informacji na stronie ksb.edu.pl/dyplomowany-piwowar/

ZOBACZ RÓWNIEŻ: UNIWERSYTET ROLNICZY W KRAKOWIE – STUDIA PODYPLOMOWE


Ciekawy artykuł? Podziel się z innymi i udostępnij na:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zbliżające się wydarzenia