KonferencjeZ życia uczelni

SGGW w Warszawie – Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce – konferencja

Koło Naukowe Żywieniowców Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza do wzięcia udziału w II edycji Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Studentów i Doktorantów „Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”.

Panel odbędzie się 18 listopada 2021 r. na Wydziale Żywienia SGGW.

Patronat honorowy nad konferencją objęła Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka prof. dr hab. Dominika Guzek oraz Dyrektor Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka prof. dr hab. Krystyna Gutkowska. 

Celem konferencji jest wymiana poglądów i idei młodych naukowców z całej Polski. Zakres tematyczny obejmuje zagadnienia związane z: żywieniem człowieka, aspektami dietetycznymi i technologicznymi w żywieniu, jakością i bezpieczeństwem żywności oraz przedsiębiorczością. 

Więcej informacji TUTAJ, pod adresem: kolo_naukowe_zywieniowcow@sggw.edu.pl
oraz na https://www.facebook.com/ZywieniowcySGGW

(Informacja prasowa SGGW)

ZOBACZ RÓWNIEŻ: SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO W WARSZAWIE

Ciekawy artykuł? Podziel się z innymi i udostępnij na:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zbliżające się wydarzenia