Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym – studia podyplomowe w SGGW
Wybierz studia podyplomowe w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, skierowane do wszystkich osób zainteresowanych zapewnieniem i zarządzaniem bezpieczeństwem i jakością w łańcuchu rolno-spożywczym “od pola do stołu”.
Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym to studia podyplomowe, które proponuje kandydatom Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Koncepcja studiów ma na celu pogłębienie i ugruntowanie wiedzy w zakresie aktualnych zasad i trendów zarządzania bezpieczeństwem, z uwzględnieniem prawa żywnościowego Unii Europejskiej oraz wytycznych Wspólnej Polityki Rolnej. Studia adresowane są do pracowników wszystkich zakładów sektora spożywczego, audytorów i kandydatów na audytorów systemów funkcjonujących w przemyśle spożywczym, specjalistów ds. jakości i przedstawicieli kierownictwa w zakresie nadzorowania systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością w całym łańcuchu żywnościowym oraz osób planujących podjąć pracę w sektorze spożywczym.
Programy studiów podyplomowych, dostosowują swoje treści do zmieniających się warunków prawnych, trendów i potrzeb środowisk zewnętrznych. Zajęcia realizowane są zarówno przez nauczycieli akademickich, jak i krajowych oraz międzynarodowych audytorów i szkoleniowców.
Więcej informacji o tym kierunku na stronie SGGW
Sprawdź inne STUDIA PODYPLOMOWE W SGGW W WARSZAWIE
ZOBACZ RÓWNIEŻ: SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO W WARSZAWIE – AKTUALNOŚCI, REKRUTACJA
Ciekawy artykuł? Podziel się z innymi i udostępnij