Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności – SGGW w Warszawie
Wydział Żywienia Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza na studia podyplomowe.
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności to roczne studia podyplomowe, które proponuje Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Koncepcja kształcenia ma na celu rozszerzenie i ugruntowanie wiedzy z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa w produkcji i dystrybucji żywności oraz systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności. Zdobyta wiedza będzie pomocna w pełnieniu obowiązków służbowych i podniesie kwalifikacje pracowników.
Odbiorcami i adresatami studiów są pracownicy zakładów produkcyjnych wytwarzających środki spożywcze, zakładów gastronomicznych, instytucji nadzorujących i kontrolujących zakłady wytwarzające środki spożywcze, osoby planujące zarejestrować zakłady produkcji i dystrybucji żywności, kandydaci na audytorów systemów bezpieczeństwa żywności, kandydaci na specjalistów ds. jakości i bezpieczeństwa żywności, managerów jakości żywności.
Dowiedz się więcej na stronie Wydziału Żywienia Człowieka SGGW
SPRAWDŹ INNE STUDIA PODYPLOMOWE W SGGW
ZOBACZ RÓWNIEŻ: SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO W WARSZAWIE – AKTUALNOŚCI, REKRUTACJA NA STUDIA
CZYTAJ TAKŻE:
Administracja i finanse publiczne – SGGW w Warszawie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, rekrutacja, kierunki studiów
Dni SGGW 2023
Udostępnij: