NoweStudia podyplomoweStudia z zarządzania

Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności – SGGW w Warszawie

Wydział Żywienia Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza na studia podyplomowe.

Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności to roczne studia podyplomowe, które proponuje Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Koncepcja kształcenia ma na celu rozszerzenie i ugruntowanie wiedzy z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa w produkcji i dystrybucji żywności oraz systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności. Zdobyta wiedza będzie pomocna w pełnieniu obowiązków służbowych i podniesie kwalifikacje pracowników.

Odbiorcami i adresatami studiów są pracownicy zakładów produkcyjnych wytwarzających środki spożywcze, zakładów gastronomicznych, instytucji nadzorujących i kontrolujących zakłady wytwarzające środki spożywcze, osoby planujące zarejestrować zakłady produkcji i dystrybucji żywności, kandydaci na audytorów systemów bezpieczeństwa żywności, kandydaci na specjalistów ds. jakości i bezpieczeństwa żywności, managerów jakości żywności.

Dowiedz się więcej na stronie Wydziału Żywienia Człowieka SGGW

SPRAWDŹ INNE STUDIA PODYPLOMOWE W SGGW

ZOBACZ RÓWNIEŻ: SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO W WARSZAWIE – AKTUALNOŚCI, REKRUTACJA NA STUDIA

CZYTAJ TAKŻE:

Udostępnij:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zbliżające się wydarzenia