NoweStudia podyplomoweStudia WarszawaStudia z zarządzania

Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii – SGGW w Warszawie

Chcesz profesjonalnie zarządzać placówką gastronomiczną? Wybierz studia podyplomowe w SGGW w Warszawie.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) zaprasza na studia podyplomoweNowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii” skierowane do właścicieli i kierowników lokali gastronomicznych, pracowników placówek gastronomicznych, nauczycieli szkół gastronomicznych, a także innych osób, chcących związać swą przyszłość zawodową z gastronomią.

W programie studiów 185 godzin zajęć dydaktycznych z przedmiotów:

  • analiza rynku usług gastronomicznych,
  • marketing,
  • podstawy zarządzania,
  • wybór i organizacja działalności nowej placówki gastronomicznej,
  • zarządzanie operacyjne w gastronomii,
  • zarządzanie jakością,
  • wyposażenie i projektowanie zakładów gastronomicznych,
  • urzędowa kontrola żywności,
  • programy komputerowe w zarządzaniu placówką gastronomiczną,
  • nowoczesna technologia gastronomiczna,
  • podstawy żywienia i dietetyka. 

Zajęcia prowadzone są przez wykładowców SGGW oraz praktyków z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.

Dowiedz się więcej: akademiagastronomiczna.sggw.edu.pl

SPRAWDŹ INNE STUDIA PODYPLOMOWE W SGGW

ZOBACZ RÓWNIEŻ: SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO W WARSZAWIE – AKTUALNOŚCI, REKRUTACJA NA STUDIA

CZYTAJ TAKŻE:

XXII edycja Dni SGGW

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza do udziału w XXII…

Udostępnij:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zbliżające się wydarzenia