Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii – SGGW w Warszawie
Chcesz profesjonalnie zarządzać placówką gastronomiczną? Wybierz studia podyplomowe w SGGW w Warszawie.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) zaprasza na studia podyplomowe “Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii” skierowane do właścicieli i kierowników lokali gastronomicznych, pracowników placówek gastronomicznych, nauczycieli szkół gastronomicznych, a także innych osób, chcących związać swą przyszłość zawodową z gastronomią.
W programie studiów 185 godzin zajęć dydaktycznych z przedmiotów:
- analiza rynku usług gastronomicznych,
- marketing,
- podstawy zarządzania,
- wybór i organizacja działalności nowej placówki gastronomicznej,
- zarządzanie operacyjne w gastronomii,
- zarządzanie jakością,
- wyposażenie i projektowanie zakładów gastronomicznych,
- urzędowa kontrola żywności,
- programy komputerowe w zarządzaniu placówką gastronomiczną,
- nowoczesna technologia gastronomiczna,
- podstawy żywienia i dietetyka.
Zajęcia prowadzone są przez wykładowców SGGW oraz praktyków z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.
Dowiedz się więcej: akademiagastronomiczna.sggw.edu.pl
SPRAWDŹ INNE STUDIA PODYPLOMOWE W SGGW
ZOBACZ RÓWNIEŻ: SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO W WARSZAWIE – AKTUALNOŚCI, REKRUTACJA NA STUDIA
CZYTAJ TAKŻE:
Zootechnika w Warszawie
Komunikacja społeczna w zarządzaniu środowiskiem przyrodniczym – SGGW w Warszawie
SGGW w Warszawie – kierunki studiów 2025
Udostępnij: